Hotel Barcelona

Barcelona behoort tot de meest populaire vakantiebestemmingen tot Europa. De stad is erg gericht op het toerisme en heeft dan ook erg veel hotels. In en nabij het centrum vind je op veel plaatsen slaapgelegenheden. Hoe verder je van het centrum af zit hoe goedkoper de hotels vaak worden. Door het ondergrondse metro stelsel kun je het centrum van de stad makkelijk vanaf alle uithoeken van de stad bereiken. Naast een groot aantal hotels vind je in en nabij het centrum van Barcelona ook diverse appartementen. Wanneer je met meer dan drie personen op vakantie gaat is het huren van een appartement zeker aan te raden. Op deze manier bespaar je veel kosten.

Goedkope hotels Barcelona

Wil je goedkoop overnachten in Barcelona boek dan een hotel net buiten de stad met een goede ligging. Zorg ervoor dat je van te voren goed bekijkt of het hotel zich bevind in de buurt van een metro station dit scheelt je veel tijd aan reizen. Indien je met de auto op vakantie naar Barcelona gaat is het verstandig om een hotel buiten de stad te kiezen. De hotels in en nabij het centrum zijn vaak slecht te bereiken per auto.

Vliegreis Barcelona

Indien je ervoor kiest om per vliegtuig naar Barcelona af te reizen en je eigen reis wil uitstippelen dan kun je vanaf het vliegveld makkelijk naar het centrum van Barcelona reizen. Je kunt er ook voor kiezen om een los vliegticket en hotelovernachting te boeken. Over het algemeen is het boeken van een georganiseerde reis vaak goedkoper. Dit omdat reisorganisaties op grotere schaal tickets inkopen en de prijzen van vervoer vanaf de luchthaven hoog zijn.

Actueel weer in Barcelona

Top 5 reisaanbieders Barcelona

Advertentie

Verdere vakantietips