Uitgaan in Barcelona

Barcelona is een erg populaire plek om uit te gaan. Op deze pagina worden de meest populaire uitgaansgelegenheden van Barcelona weergegeven.

Otto Zutz

Deze club is misschien wel de meest populaire club van Barcelona. De club heeft in totaal drie verdiepingen met op de bovenste verdieping een exclusief VIP gedeelte. In deze club worden diverse soorten muziekstijlen gedraaid. Regelmatig komen hier beroemde deejays hun platen draaien. De club ligt net buiten het centrum en is erg luxe ingericht en enkel met nette kleding kom je hier binnen. Als je luxe wilt uitgaan is Otto Zutz een absolute aanrader.

Princesa 23

Princesa 23 is een hippe cocktailbar welke gelegen is in het centrum van Barcelona. In deze bar heerst een leuke gezellig sfeer tot in de late avonduren. De club staat bekend vanwege het grote aanbod coctails die ze hier schenken. Proef de lokaal bereide Mojito of een heerlijke Sex on the Beach. Deze club is populair onder de jongeren vanwege de goedkope drankprijzen en de gezellige sfeer die heerst onder jongeren.

Mirablau

Mirablau is een gezellig trendy cafe welke gelegen op de heuvel van Barcelona. Vanuit dit cafe heb je een prachtig uitzicht over de stad Barcelona.Door de unieke ligging zijn de drankjes in deze club vrij prijzig. In de avonduurtjes is er in dit cafe vaak live muziek en gaan de mensen massaal de dansvloer op. Naast gezellig een drankje drinken kun je in deze club ook e en hapje eten. Voor de sportievelingen loopt er vanaf dit cafe nog een kabelbaan naar het topje van de heuvel.

Baja Beach Club

De Baja Beach Club is een gezellige club welke je vind aan het strand van Barcelona. Overdag is het een grote coctailbar en in de avond wordt het strand omgebouwd tot een ware discotheek. Deze club is een ideale uitgaansgelegenheid voor jong en oud. De muziekstijl die hier gedraaid wordt is zeer divers. Voor jong en oud is deze club een populaire uitgaansgelegenheid.

Ribera

Ribera is een erg populaire trendy club in het centrum van Barcelona. Deze club staat bekend om de diverse muziekstijlen die hier elke avond gedraaid worden. Speciaal in deze club zijn de gezellige thema feesten die hier georganiseerd worden. De barmannen halen leuke trucks uit met flessen. Deze club heeft een grote gezellige dansvloer waar gedanst kan worden.

Margarita BlueTrendy

Margarita BlueTrendy is een gezellige bar welke gelegen is tussen de Rambla en de zuidkant van het centrum van Barcelona. Voor veel mensen begint een avondje stappen bij de Margarita BleuTrendy. In deze bar schenken ze de lekkerste coctails van Barcelona. Deze bar is zeer populair onder de inwoners van Barcelona. In deze bar worden diverse muzieksoorten gehanteerd. Zo vind je er een grote dansvloer waar elk weekend gedanst worden.

George Payne Irish Bar

Deze Ierse pub is gevestigd in het centrum van Barcelona. De George Payna Irish Bar is de groote Ierse pub van Barcelona. Naast veel biersoorten kun je hier ook goedkoop heerlijke coctails en mix drankjes kopen. Deze club is elke dag tot in de late avonduurtjes open en is erg populair vanwege de lage drankprijzen die hier gehanteerd worden. Je hoeft bij deze club geen dure entreeprijzen te betalen.

Club Catwalk

Club Catwalk is een grote trendy club in het centrum van Barcelona. Deze club is erg populair onder Spanjaarden en het toerisme. De club heeft twee verdiepingen met allerlei muzieksoorten. Beide verdiepingen hebben een eigen dansvloer. In deze club komen regelmatig bekende deejays hun muziek draaien. Als je uit wil gaan in een hippe trendy club dan is Club Catwalk absoluut de moeite waard.

Can Paixano

Als je op zoek bent naar een leuke bar waar je lekker champagne kunt drinken dan is Can Paixano een bar voor jou. Deze bar is erg gezellig en is ingericht in de Spaanse stijl. Je kunt in deze bar genieten van diverse soorten champagne. Can Paixano bevind zich in het centrum van Barelona en is vanaf het middaguur geopend. Het leuke aan deze bar is de grote diversiteit in champagesoorten.

Actueel weer in Barcelona

Top 5 reisaanbieders Barcelona

Advertentie

Verdere vakantietips